• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Besiktas tager en stensikker sejr imod sidstepladsen

Dagens Spilforslag: Besiktas tager en stensikker sejr imod sidstepladsen
Foto: Getty Images

Besiktas havde det svært i opstarten, men har vundet de seneste fire kampe - efter denne kamp burde den hedde fem sejre i træk.

Af tipsbladet.dk

Klokken 18.00
Besiktas - Kayserispor
Besiktas vinder kampen til nul
2.05 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Besiktas har endelig fået gang i spillet og det skyldes ikke mindst, at de har stået godt defensivt. De har kun lukket et mål ind i de seneste fem kampe, hvilket har givet dem fire sejr og en enkel uafgjort kamp. De har kun scoret fem mål, men det gør ikke noget, når de ikke lukker særlig mange mål ind.

Det ligner en klar sejr til hjemmeholdet, hvilket oddsene også fortæller os. Jeg ser dog endnu mere værdi i, at Besiktas vinder kampen uden scoring fra Kayserispor, netop grundet Besiktas’ gode defensiv. Det er også begrænset hvor mange mål Kayserispor scorer.

De ligger på sidstepladsen i den tyrkiske Super Lig og har det svært, især på udebane, hvor de har en målscorer på 5:15 efter seks kampe.

En klar sejr venter Besiktas på hjemmebane, hvor de også gerne skulle kunne holde Kayserispor fra at score. Et flot odds 2,05 bliver Dagens Spilforslag.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...