• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Bundkamp i Grækenland ender med sejr til Lamia

Foto: Getty Images

Det er bestemt ikke to hold i god form, som mødes i aften, men hjemmeholdet ser trods alt bedst ud.

Af tipsbladet.dk

Klokken 19.00
Lamia - Panetolikos
Lamia vinder kampen
2.15 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Der er dømt landskampspause, men der er fortsat et par kampe rundt omkring. Vi har blandt andet en kamp i aften fra den græske Super League, hvor Lamia tager imod bundholdet Panetolikos.

Lamia må undvære Sassi og Tsoukalos, men det ændrer ikke på, at jeg vil kigge hjemmeholdets vej i forhold til Dagens Spilforslag. Dagens modstander Panetolikos er nemlig startet helt vildt skidt, hvor de har tabt fem ud af fem kampe.

De ligger ikke sidst, da Panionios har fået minuspoint efter økonomiske problemer, men det gør de så dog næsten alligevel, da de er det hold, der har fået mindst point indtil nu.

Læs også:Dagens Double: Mål i Portugal

Lamia er heller ikke startet godt, men de har trods alt spillet fint fodbold, de gange, hvor de har været på hjemmebane. Det er de igen i dag, hvor de gerne skulle få deres første sejr på hjemmebane efter tre uafgjorte kampe imod stærkere modstand.

Odds 2.15 er for højt på hjemmesejr, som jeg mindst giver 50% chance for at vinde. Dagens Spilforslag: Lamia vinder kampen.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...