• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Den spanske ferieø Mallorca spiller sig tættere på La Liga

Dagens Spilforslag: Den spanske ferieø Mallorca spiller sig tættere på La Liga
Foto: Getty Images

Mallorca og Albacete endte med to pointsforskel, men Albacete er i dårlig form.

Af tipsbladet.dk

Klokken 21.00
Mallorca - Albacete
Mallorca vinder kampen (DNB)
1,40 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Jeg tror, ligesom oddssætterne, at det her bliver en tæt kamp. De har dog gjort kampen lidt for tæt i min optik, da Albacete sluttede skidt af, imens Mallorca er et svært hold at slå, derfor tror jeg på Mallorca i det første opgør.

De to hold kunne egentlig ikke ligne hinanden meget mere end de gør, da de både har næsten samme antal point, men også målscore i løbet af sæsonen.

Det ligner en kamp, der kan få en nervøs start og blive målfattig, hvilket bookmakerne dog også er opmærksom på. Det betyder også, at værdien er fjernet fra det spil. Derimod ser jeg gode muligheder for, at det er Mallorca der skal vinde kampen, hvis den ender med en vinder.

De har været stabile igennem sæsonen, især på hjemmebane, hvor de har været suveræne. De har kun lukket 12 mål ind i deres 21 kampe på hjemmebane. Det har resulteret i, at de er det andet bedste hold på hjemmebane i ligaen.

Det betyder også, at Mallorca skal kunne skabe et godt udgangspunkt inden returkampen. Jeg tror på en sejr til hjemmeholdet, men garderer mig imod, at kampen ender uafgjort.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...