• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Målrigt opgør venter i Sydbank Pokalen

Foto: Getty Images / Lars Ronbog

Nedrykkerne fra Vendsyssel kæmper om en plads videre imod FC Nordsjælland, som næsten altid er garant for målrige kampe.

Af tipsbladet.dk

Klokken 19.00
Vendsyssel - FC Nordsjælland
Over 2.5 mål i kampen
1.57 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Læs også:Divisions-hold vil vælte FCN: Håber de kommer med et stærk hold

Dette opgør ligner endnu et med mange mål i, også selvom de mødtes i pokalturneringen sidste år, som kun endte 1-0 til Vendsyssel i Farum.

Lad os starte med dagens hjemmehold Vendsyssel, som startede helt forfærdeligt i 1. Division, der blandt andet bød på fem nederlag i træk. De er dog omsider kommet i gang, også selvom de senest led et nederlag ude imod Vejle på 1-0.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

FC Nordsjælland spiller som vi kender dem. De kommer med deres offensive fokus og præsterer rigtig fint med deres unge spillere. De har dog været meget dårlige på udebane, men nu venter en pokalkamp, hvor de bør kunne få vendt stimen.

Om de vinder kampen, tør jeg ikke sige, men med FC Nordsjællands offensive udtryk, så forventer jeg også, at dette bliver en målrig kamp. Der er værdi i Begge hold scorer, men Dagens Spilforslag tager fat i: Over 2.5 mål i kampen.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Læs også:FC Fredericia er klar til Superliga: Vi har drømt om det siden 2010

Læs også:FCN satser alt på pokalturneringen trods profil-fravær

Læs også:Seriehold overraskede i pokalen: Skal møde Randers i næste runde

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...