• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Svenske Hammarby vinder igen på hjemmebane

Dagens Spilforslag skal en tur til det svenske, hvor Hammarby hjemme på Tele2 Arena i Stockholm forventes at tage endnu en sejr.

Af tipsbladet.dk

Klokken 19.00
Hammarby - Ostersunds
Hammarby vinder kampen
1,64 @Nordicbet

Hammarby har fået hele fire spillere op på henholdsvis tre og fire scoringer i deres første otte kampe. De spiller fremadrettet fodbold, hvilket ses tydeligt på deres målscorer, som hedder 14:12. De er dog et meget stabilt hold hjemme på Tele2 Arena i Stockholm, hvor de skal spille kampen i aften.

De kan med en sejr i aften tage fjerde sejr på stribe. Det tror jeg meget på, at de gør. Oddset på 1-tallet har været faldende, men vi når lige at fange det med fortsat en smule værdi. Det skal nemlig også med, at Ostersunds bestemt ikke er en walkover, da de spiller fint fodbold og er i god form.

De spiller mange tætte kampe. Halvdelen af deres kampe er endt uafgjort, hvilket vidner om et stabilt hold, som man skal tage seriøst. De blev nr. 6 i sidste sæson, imens Hammarby kun blev placeret to pladser højere på fjerdepladsen, men der var dog 9 points forskel på de to mandskaber.

Der meldes ikke om noget nyt på skadeslisten for de to mandskaber siden sidste kamp. Ser vi med danske Superliga briller, så er Johan Wiland og Mads Fenger fortsat ude med en skade for Hammarby.

Den enorme hjemmebane Hammarby har og deres gode form bliver afgørende i denne tætte kamp. Jeg spiller på 1-tallet, imens der fortsat er en smule værdi i spillet.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...