• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Dagens Spilforslag: Topopgør i 1. Division giver Vejle endnu større forspring

Foto: Getty Images / Jan Christensen

Vejle er inde i en rigtig flot stime, hvor de ikke har tabt i 10 kamp af betydning i træk - det kan gå udover Viborg i aften.

Af tipsbladet.dk

Klokken 19.00
Viborg - Vejle
Vejle +0.5 (AH)
1.57 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Det er tæt i 1. Division, hvor der er hård kamp om den i år kun ene plads til direkte oprykning. Viborg og Vejle er favoritter til at sikre sig oprykningen, men Fredericia har også blandet sig i kapløbet om førstepladsen.

Formmæssigt ser det klart bedst ud for Vejle, der virkelig har fundet det gode spil frem. De har en fuldstændig vanvittig målscorer i deres seneste fem kampe, der lyder på 11:0. De spiller med så stor selvtillid og må have en helt enorm stor tro på sig selv i øjeblikket.

Viborg henter fint med point, men det er bare slet ikke i lige så overbevisende stil, som dagens modstander. De må ikke tabe dagens kamp, da Vejle så ligner et hold, der er stukket af fra dem. Det kan blive en nervøs kamp for dem, da de også er på hjemmebane og skal passe på ikke at dumme sig.

Det er Vejle ligeglade med, og kommer de med samme selvtillid, som de har vist på det seneste, så får Viborg det svært i denne kamp. Vejle burde som minimum få det ene point med hjem fra denne topduel i 1. Division.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...