• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Spilforslag til Bundesligaen: Er Dortmund klar til Schalke?

Foto: Getty Images

Bundesligaen er tilbage - det samme er vores spilforslag. Tjek dem ud for inspiration til weekendens kampe.

Af tipsbladet.dk

Vi er klar med en omgang spilforslag til en længe ventet situaion: At kunne læne sig tilbage og tænde for en fodboldkampe. Den tyske Bundesliga skydes nu i gang og viser vejen for genåbningen af en stribe større europæiske ligaer. 

Lørdag klokken 15.30
Augsburg – Wolfsburg
Over 2,5 mål
1,90 @bet365

Bundesligaen er tilbage efter den lange suspendering. Men tilbage med hvad? Det er det helt store spørgsmål, da der ikke som en almindelig sæsonstart har været en stribe af testkamp at forholde sig til.

Men statistikerne kan her være en hjælp. For der har været mindst tre scoringer i 20 af Augsburgs seneste 22 Bundesliga-kampe. Og når det kommer til Wolfsburgs udekampe mod hold blandt de nederste seks i tabellen – ja så har der i ni af de 11 seneste kampe været scoret mindst tre mål. Odds 1,90 – det skal prøves.

Lørdag klokken 15.30
Borussia Dortmund – Schalke
Schalke får flest hjørnespark
4,60 @Unibet

Kæmpe derby – men som alle de andre kampe uden tilskuere. Ingen tvivl om, at Dortmund løber på banen som favorit, og sådan har det været i de seneste efterhånden mange sæsoner.

Men på et parameter har Schalke fået overhånden – og det er sjovt nok på hjørnespark. Samlet set har Dortmund præsteret flere hjørnespark i sæsonen sammenlignet med lokalrivalerne – men når det kommer til de interne kampe, så er Schalke bedst. I seks af de seneste indbyrdes møder med Dortmund har Schalke spillet sig til flest hjørnespark – og det tæller også samtlige de tre seneste kampe på Dortmunds bane.

Odds 4,60 er ganske højt, men indrømmet nok fortsat i kategorien ”langskud.” Er man til lidt mere snor til Dortmund, kan odds 1,78 fås på handicap 0-3. Altså vil der være gevinst, selv hvis Dortmund ender med få to flere hjørnespark end Schalke.

I forhold til selve kampens udfald - så kan det godt disukteres, hvor store favoritter hjemmeholdet skal have lov til at være. Der er så mange ubekendte i forhold til begge hold oven på den lange pause, men faktum er, at Schalke kun har tabt en af de seneste otte opgør mod Dortmund. Asian handicap + 0,5 på Schalke kan eksempelvis hentes til odds 2.63 hos Unibet. Altså gevinst ved uafgjort eller sejr til Schalke. Dortmund er uden profiler som Emre Can, Axel Witsel og anfører Marco Reus. 

Lørdag klokken 18.30
Eintracht Frankfurt – B. Mönchengladbach
Begge hold scorer
1,61 @Bet365

Dette odds har været faldende, og det er der sådan set ikke noget at sige til. For Mönchengladbach har det med at levere målrige kampe med scoringer til begge hold. I de seneste syv spillerunder inden nedlukningen præsterede Gladbach både selv at score og lukke mål ind.

Frankfurt har scoret i de seneste seks hjemmekampe i Bundesligaen og kan godt byde gæsterne på en spændende kamp, hvor favoritværdigheden ligger hos Gladbach.

Søndag klokken 15.30
FC Köln – Mainz
Over 2,5 mål
1,65 @bet365

Der har været scoret mindst tre mål i FC Kölns seneste otte Bundesligakampe og i Mainz’ seneste syv udekampe.
Det kalder alt andet lige på et glimrende bet. Man kan også overveje at gå efter 1-tallet, da FC Köln har vundet fem af de seneste seks hjemmekampe og nu møder udesvage

Mainz, der har tabt 15 af de seneste 20 udekampe i ligaen. FC Köln-sejr kan findes til eksempelvis 2.02 hos Unibet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...