• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Spilforslag til Champions League: Skud i Suarez

Spilforslag til Champions League: Skud i Suarez
Foto: Getty Images

Suarez er gået over linjen på 1,5 skud på mål i hjemmekampe mod hold som Real Madrid, Sevilla og Inter i denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Tirsdag kl. 21.00
FC Barcelona – Manchester United
Luis Suarez har over 1,5 skud på mål
1,83 @ bet365

Luis Suarez må være topmotiveret før aftenens kamp imod Manchester United. FC Barcelona-angriberen måtte se sin afslutning forvandlet til et selvmål i det omvendte opgør, så han fortsat er den spiller i Champions League, der har afsluttet flest gange uden at score med 33 forsøg.

Den 32-årige forward har i gennemsnit haft 1,51 afslutninger på mål i denne sæson, men ser vi isoleret på hjemmekampene i La Liga og Champions League, stiger snittet til 1,84 skud på mål per kamp. Og det skyldes altså ikke bare massakrer imod svage hold: Suarez er således gået over linjen på 1,5 skud på mål i hjemmekampe mod hold som Real Madrid (4), Athletic Bilbao (3), Sevilla (3) og Inter (3) i denne sæson.

Bet365 definerer skud på mål som ”Ethvert forsætligt forsøg på mål som a) går i mål, b)  ville være gået i mål, men blev stoppet af en målmands redning, c)  ville være gået i mål, men blev stoppet af en forsvarsspiller, som var sidste mand”.

Betfair giver 1,40 på, at Suarez rammer kassen mere end én gang i aftenens kamp mod Manchester United, og selv om angriberen fra Uruguay er lidt af en humørspiller, så finder jeg værdi i 1,83 fra bet365 på samme spil.

Tirsdag kl. 21.00
Juventus – Ajax
Dusan Tadic scorer
4,35 @ NordicBet

Ajax kommer på en svær opgave ude imod Juventus, som har holdt målet rent i tre af de sidste fire hjemmekampe i Champions League. Her har Ajax dog samtidig vist noget af det spil, holdet tidligere har været berømmet for, og det skyldes ikke mindst Dusan Tadic.

Serberen har stået bag mere end halvdelen af Ajax’ 17 mål i Champions League i denne sæson med seks mål og tre oplæg. Det gør Tadic til Ajax’ farligste spiller i turneringen siden Jari Litmanen i 1995/96-sæsonen.

Juventus er som nævnt defensivt stærke, men Ajax har vist sig i stand til at åben alle de hidtidige forsvar, holdet har mødt i denne sæson. Læg dertil at Juventus har indkasseret forholdsmæssigt mange mål på dødbolde, ligesom ingen hold kan føle sig sikre imod straffespark i disse VAR-tider.

Tadic var derfor også anbefalet som målscorer i sidste runde, hvor han dog svigtede. Nu er oddset steget fra 3,40 til 4,35, hvilket ligger godt over kollegaerne, som byder 3,25-4,10 på samme spil. Jeg satser derfor endnu en gang på Ajax’ skarpe serber, som varmede op til kampen med to kasser i lørdagens 6-2-sejr over Excelsior.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...