• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Spilforslag til CL: Vinder den gamle dame?

Spilforslag til CL: Vinder den gamle dame?
Foto: Getty Images

Lyon har blot spillet én gældende kamp i månedsvis.

Af tipsbladet.dk

Fredag kl. 21.00
Juventus – Lyon
1 (AHC -1,5)
2,32 @ NordicBet

Juventus er uden Douglas Costa og Mattia De Sciglio, mens det i skrivende stund ikke er sikkert, om Paulo Dybala er klar til fuld tid i kampen. Samtidig svirrer rygterne om, at Cristiano Ronaldo mistrives i klubben, fordi han i virkeligheden hellere vil til PSG.

Når valget alligevel er faldet på en sejr til hjemmeholdet på mindst to mål, så skyldes det især tre faktorer. Den første er den grundlæggende klasseforskel på de to hold, som bør komme til udtryk i en gældende kamp som denne. Den anden er kamprytmen, hvor Juventus fremstår langt skarpere i kølvandet på en netop afsluttet sæson, som indbragte holdet det niende mesterskab i træk.

Læs også: Alt taler for Juventus

Den tredje grund er Lyons defensive problemer på udebane, hvor man bare har præsteret to clean sheets i det sidste års kampe i Ligue 1 mod svagere modstand end Juventus, mens det er blevet til ét rent bur i to års udekampe i Champions League.

Det er værd at holde øje med, om Paulo Dybala meldes klar til kampen. Selv med argentineren på vippen, tror jeg på, at ambitiøse Ronaldo vil gøre alt for at lede holdet videre i jagten på endnu et trofæ, selv om han angiveligt kigger længselsfuldt mod den franske hovedstad. Odds 2,32 på en komfortabel hjemmesejr slipper akkurat igennem nåleøjet som spilbart på et Juventus-hold, der sjældent skuffer på hjemmebane.

Lørdag kl. 21.00
FC Bayern – Chelsea
Under 3,5 mål
1,80 @ bet365

FC Bayern er massive favoritter til at vinde returkampen efter 3-0 i det første opgør. Sydtyskerne har dog ikke spillet en gældende kamp siden starten af juli, og spørgsmålet er, om man ønsker at investere stort i en kamp, der ser ud til at være afgjort på forhånd.

Chelsea tabte FA Cuppen til Arsenal, så der skal et mindre mirakel til, hvis The Blues skal klemme et trofæ ud af sæsonen. Skadeslisten er alenlang – og det forlyder på rygteplan, at træner Frank Lampard allerede er godt i gang med at udskifte store dele af truppen.

Champions League bliver naturligvis aldrig ligegyldig, men det er forståeligt nok, hvis begge mandskaber her bare vil have kampen overstået. Det kan selvfølgelig sagtens udløse en festlig affære – især hvis FC Bayern er i festhumør eller Chelsea åbner ballet med en tidlig scoring. Men risikoen for en langgaber, hvor hjemmeholdet sparer på ressourcerne imod et skadesplaget gæstehold, er så tilpas stor, at 1,80 på under 3,5 mål fortjener et skud, selv om FC Bayern er notorisk målfarlige på eget græs.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...