• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Spil tipsbladet.dk

Spilforslag til Premier League: Debutantmål under opsejling

Spilforslag til Premier League: Debutantmål under opsejling
Foto: Getty Images

Premier League er tilbage – og det samme er Tipsbladets spilforslag til verdens mest sete sportsliga.

Af tipsbladet.dk

Lørdag kl. 16.00
Bournemouth - Sheffield Utd
1
2,05 @ Unibet

Sheffield United er af de fleste udråbt som kanonføde i Premier League efter sidste sæsons oprykning, og skimmer man truppen, er den da også fattig på navne med Premier League-erfaring. Det samme kan ikke siges om Bournemouth, som kan mønstre en yderst solid startopstilling, selv om klubben fortsat må undvære forholdsvis mange langtidsskade spillere.

Oprykkerne kommer derfor på en svær opgave i premiererunden mod Bournemouth, der blot har tabt tre af de sidste to sæsoners 18 hjemmekampe mod hold fra rækkens nederste halvdel. Statistikken for kampene hjemme mod Bottom Six i samme periode er 8-2-2.

Bournemouth er svage i defensiven, men offensivt er er holdet stærkt besat. Kun fire gange måtte Bournemouth forlade Vitality Stadium uden at score i sidste sæson, mens det i 10 af hjemmekampe blev til to eller flere scoringer fra Callum Wilson & Co. Der er kort sagt styrkeforskel på de to hold, så selv om en premierekamp altid er forbundet med en vis nervøsitet, finder jeg pæn værdi i 1-tallet her til odds 2,05.

Søndag kl. 15.00
Leicester - Wolverhampton
Ayoze Perez scorer
4,00 @ Betfair

Leicester tager imod Wolverhampton i en tidlig styrkeprøve om, hvem der kan kalde sig ”the best of the rest”, når sæsonen slutter i maj. Og her bør Leicester bestemt stå med gode muligheder for at komme på måltavlen imod et gæstende hold, som har en Europa League-rejse på 5.000 kilometer til Armenien i benene fra torsdag.

Wolverhampton præsterede nemlig blot to clean sheets på udebane i sidste sæson, hvor Leicester fik et løft efter skiftet til Brendan Rodgers. Ja, faktisk præsterede Leicester et pointgennemsnit under Rodgers, som svarede til Manchester Uniteds høst over hele 2018/19-sæsonen.

Og hvor skal Leicester-målene så komme fra? Det typiske bud er Jamie Vardy, men i jagten på værdi finder jeg det mere interessant at skele til Ayoze Perez. Nyindkøbet fra Newcastle har allerede scoret to kampe i testkampene op til sæsonstarten, mens han sluttede sæsonen af på fornem vis ved at score halvdelen af sine 12 mål i de sidste fem kampe for The Magpies.

Ayoze Perez ligner et stærkt supplement til Leicester-truppen, som både kan true med nærgående driblinger og skud fra distancen. Spanieren er en typisk publikums-darling, som scorede 9 af 12 mål for Newcastle på hjemmebane i sidste sæson. Et af disse var imod netop Wolverhampton, så til markedsledende odds 4,00 satser jeg pengene hos Betfair på mål fra driblekongen.

Søndag kl. 15.00
Newcastle - Arsenal
Joelinton scorer
3,85 @ Unibet

Joelinton har fået en fin start på tilværelsen i Newcastle, hvor han både har begået og tilkæmpet sig til straffespark, mens det også er blevet til to scoringer træningskampene før sæsonstarten. Nu gælder det så modstand på et andet niveau i form af Arsenal, som dog virker ustabile i defensiven.

For selv om The Gunners vandt 7 af 10 udekampe mod hold fra rækkens nederste halvdel, så lukkede man også mål ind i ni af kampene. Og når Arsenal samtidig har solgt Laurent Koscielny, mens de store indkøb har været til offensiven, så bør Newcastle ikke være uden chancer for at score. Det gjorde The Magpies i øvrigt i fem af seks hjemmekampe mod Big Six-holdene i sidste sæson.

Joelinton er ingen typisk målmaskine (flere britiske medier sammenligner snarere hans statistikker med Roberto Firminos), men han har selvtilliden helt i top før premierekampen på den nye hjemmebane. Jeg tager derfor chancen med et spil på brasilianeren til et lukrativt odds, som helt sikkert ikke kommer til at nå samme højder fremover, hvis Joelinton får den start på Newcastle-tiden, som både han og de hårdt prøvede fans af hjemmeholdet håber.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...