• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Afvist: Barca-træner satte stopper for ung midtbanespillers lejeaftale

Foto: Getty Images

Carles Alena havde et tilbud fra Real Betis denne sommer, men Ernesto Valverde afviste at udleje den unge midtbanespiller.

Af risager

Carles Alena fik ikke lov til at forlade FC Barcelona på en lejeaftale i sommerens transfervindue, og det var på ordrer fra cheftræner Ernesto Valverde.

Man kunne ellers tro, at det var i både klubbens og spillerens interesse, at han blev udlejet. I FC Barcelona er der nemlig mange konkurrenter til midtbanepladserne, hvor blandt andre Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arthur, Frenkie de Jong og Arturo Vidal står umiddelbart foran Carles Alena i køen.

Der var også interesse for spilleren, skriver Marca, der mener at vide, at Real Betis var interesseret i at leje den 21-årige spanier, og avisen skriver også, at Carles Alena overvejede tilbuddet.

I Real Betis ville Carles Alena blive genforenet med Rubi, der tidligere har været assistenttræner i FC Barcelona og nu er cheftræner i Real Betis.

Men det afviste FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, altså, da han har den unge midtbanespiller med i sine planer. Det skriver Marca.

Carles Alena startede inde i FC Barcelonas sæsonpremiere mod Athletic Club, men har ikke været med i truppen siden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...