• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ajax-stjerne savnede flere mål mod FCM: Det var bare en af de dage

Foto: Getty Images

Selv om det stod 0-0 ved pausen, endte Ajax med en sikker sejr hjemme over FC Midtjylland i Champions League.

Af tipsbladet.dk

Ajax spillede sig onsdag aften tættere på avancement fra gruppespillet i Champions League.

Det gik ud over de danske mestre fra FC Midtjylland, der for anden gang på godt tre uger blev slået af det hollandske mandskab.

Denne gang noget mere eftertrykkeligt. Sejrscifrene 3-1 kunne godt have været større, men Ajax måtte være tålmodige, da målene lod vente på sig i en målløs første halvleg, forklarer Ajax-profil Dusan Tadic.

- Hvis vi havde scoret et mål eller to i første halvleg, havde det været en anden kamp. Men nogle gange har man bare de dage, hvor man ikke får scoret med det samme, så vi måtte forblive rolige og fortsætte med at spille vores spil, siger han ifølge uefa.com.

To hurtige mål i begyndelsen af anden halvleg sendte Ajax på sejrskurs og FCM mod endnu et nederlag.

Med sejren er Ajax sikker på at spille europæisk fodbold på den anden side af nytår. Men om det bliver på øverste hylde i Champions League eller næstøverste i Europa League vides endnu ikke.

Med to spillerunder igen er Liverpool øverst i gruppen med ni point. Ajax og Atalanta har begge syv point på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

- Vi ved, at Atalanta er et fantastisk hold, og det samme er Liverpool. Så der er tre fantastiske hold, der kæmper om de to første pladser. Det bliver ikke let, men vi må se. Vi er nødt til at arbejde videre og bygge videre på vores resultater, siger Tadic.

/Ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...