• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lasse Sylvest Mikkelsen

Atalanta-boss: Ajax og Liverpool får det svært i Herning

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Gian Piero Gasperini kalder kampen mod FC Midtjylland for hård, og forventer at både Ajax og Liverpool får det svært på den jyske hede.

Af mikkelsen

Trods en noget sikker 4-0 sejr over FC Midtjylland, så er Atalantas træner Gian Piero Gasperini imponeret over den danske klubs indgang til kampen.

- Midtjylland løb hårdt, og det bliver ikke let for nogen at komme her og tage alle tre point, siger den karismatiske træner ifølge Football Italia.

Atalanta kom til Herning med et 4-1 nederlag til Napoli i baggagen, og derfor faldt sejren på et tørt sted.

- Holdet reagerer altid godt efter dårlige præstationer. Vi havde brug for en sejr i dag, det var ikke nemt, ligemeget hvad resultatet viser, slår Gasperini fast.

Nu ser italieneren fremad mod de kommende Champions League-kampe.

- Statistikken viser, at vi score mange mål, og i dag var det gså flotte mål. Vi var nødt til at få en god start denne gang, især når vi har Ajax og Liverpool hjemme i de kommende kampe. Det er vigtigt, at vi har tre point, når vi går ind til de kampe.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...