• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Barcelona er ikke meget dårligere uden Messi

Foto: Getty Images

FC Barcelona er ikke meget dårligere uden Messi, mener Bayern Münchens træner.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona har sagt farvel til deres absolut største stjerne denne sommer i form af Lionel Messi, der i stedet er skiftet på en fri transfer til Paris Saint-Germain. Alligevel er de ikke meget dårligere end i sidste sæson, mener Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann.

Julian Nagelsmann og Bayern München står tirsdag over for FC Barcelona, men selvom den tyske manager ikke skal have fokus på Lionel Messi, har han stadig stor respekt for catalanerne.

FC Barcelona råder stadig over dygtige spillere, understreger manageren.

- De har ikke længere en så ekstraordinær som Messi, men de har andre spillere, der kan gøre en forskel. Vi er forberedt på alt. Jeg er ikke af den opfattelse, at de er meget dårligere nu, siger Bayern München-træneren ifølge Goal og tilføjer:

- Om vi er favoritter eller ikke favoritter, er altid mere et medieemne. To af verdens største klubber mødes. På den ene side vil formen på dagen afgøre kampen, men på den anden side er der motivationen - og den vil være ekstremt høj hos os.

Foruden Messi er det også sikkert, at Martin Braithwaite ikke kommer i aktion i kampen tirsdag. Han er nemlig ude med en skade. Det efterlader FC Barcelona med spillere som Memphis Depay, Philippe Coutinho og Luuk de Jong til de forreste pladser. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.