• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Barcelona kan få store profiler gratis: Præsidentvalget kan blive en faktor

Foto: Getty Images

Både David Alaba og Sergio Agüero kan blive Barcelona-spillere i næste sæson.

Af okstroem

Til sommer er der en række spillere, som kan skifte på en fri transfer. En af dem er Lionel Messi, som kan være på vej væk fra Barcelona uden, at catalanerne kan få en øre for ham. Dog har de også selv udset sig to stjerner, som de kan få i stedet.

Det drejer sig om David Alaba fra Bayern München og Sergio Agüero fra Manchester City. Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo.

Læs også: Barcelona lokker Liverpool-stjerne med kontraktudløb

Her bliver der peget på, at klubben mangler en rendyrket angriber efter salget af Luis Suarez, ligesom det også kan blive til en faktor, at den argentinske målmaskine er nær ven med Lionel Messi, som man stadig ikke kender fremtiden for.

For David Alabas vedkommende kan det blive en fordel, hvis den næste præsident i Barcelona kommer til at hedde Joan Laporta. Han har eftersigende et meget godt forhold til den østrigske forsvarsspillers agent Pini Zahavi, som selvsagt kan blive en stor hjælp.

Kampen om 28-årige Alaba vil givetvis være stor, da han har vist stort niveau for Bayern på både venstrebacken og i det centrale forsvar.

Det kan dog også blive en afgørende brik i spillet, hvorvidt der er penge til at lave nye kontrakter til stjerner som de to nævnte, da Barcelona lider under, at der ikke må være tilskuere til deres kampe, og at turisterne ikke kan komme til byen og købe deres merchandise og tage på klubbens museum.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...