• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Bayern-manager forsvarer Perisic-indkøb: Jeg var også andetvalg

Niko Kovac er ikke i tvivl om, at Ivan Perisic bliver en succes i Bayern München, selvom førstevalget hed Leroy Sané.

Af marboe

Bayern München forsøgte hele sommeren at købe Leroy Sané i Manchester City, men kantspilleren blev skadet i Community Shield-opgøret mod Liverpool, hvorfor handlen faldt til jorden.

Tirsdag hentede sydtyskerne i stedet Ivan Perisic på en lejeaftale, og kroaten blev onsdag præsenteret på et pressemøde sammen med manager Niko Kovac.

Fans har forinden udtrykt deres vrede over aftalen med Perisic, men Kovac er overbevist om, at den tidligere Dortmund- og Wolfsburg-spiller bliver en succes på Allianz Arena.

- Jeg var også andetvalg (for Bayern red.), og vi vandt The Double, så... Det står sådan til, at vi tog denne beslutning i fællesskab, indleder kroaten på pressemødet og fortsætter:

- Vi analyserede og snakkede om mange navne. Han var allerede på listen. Jeg bragte ham op igen, fordi jeg kender Ivan og ved, hvad han er i stand til. Jeg ved, hvilke kvaliteter han har, og vi ved alle, hvad han har opnået i Tyskland.

Kovac og Perisic er begge fra Kroatien, og Bayern-manageren kender kantspilleren fra landsholdet, hvor han anser Perisic for at være én af de tre bedste spillere.

- Jeg har en god connection med Dieter Hecking (Perisic' tidligere træner red.), som fortalte mig mange gode ting fra hans tid i Wolfsburg. Og fra landsholdet ved jeg, hvilken status han har i Kroatien.

- Han er en af de tre bedste spillere på vores landshold, og, som du ved, er den bedste spiller i verden fra Kroatien (Ballon d'Or-vinder Luka Modric red.). Så Ivan er uden tvivl en topspiller, og jeg er glad for at have ham her.

Perisic spillede i Dortmund fra 2011 til 2013 og i Wolfsburg fra 2013 til 2015. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...