• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Bekymring i PSG: Profil er yderst tvivlsom til City-brag

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har brug for mål i tirsdagens Champions League-brag mod Manchester City, men pariserne må muligvis undvære en af holdets helt store offensive stjerner.

Af gram

Der venter Paris Saint-Germain lidt af en udfordring tirsdag aften, når Mauricio Pochettinos mandskab gæster Manchester City i Champions League-semifinalen. 

Efter sidste uges 2-1-nederlag i Paris skal den franske storklub således score minimum to gange i Manchester, for at holde fast i drømmen om en plads i Champions League-finalen. 

Men ifølge det franske medie RMC Sport står Paris Saint-Germain med lidt af et problem inden returkampen i Manchester: Kylian Mbappé kan måske ikke spille. 

Spillede ikke i weekenden
RMC Sport skriver således, at der i PSG-lejren nu er 'mindre optimisme', hvad angår Kylian Mbappés muligheder for at blive klar til braget i Manchester. Superstjernen døjer angiveligt med et problem i lægmusklen i sit højre ben.

Mbappé spillede ikke i lørdagens 2-1-sejr over Lens, og den 22-årige franskmand har ikke trænet siden kampen. Planen er nu, at Mbappé skal testes mandag aften, når Paris Saint-Germain træner på Etihad Stadium. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...