• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Bitter Barca-spiller: Træner har droppet mig uden forklaring

Foto: Getty Images

Siden Carles Alena blev skiftet ud i halvegen mod Bilbao, har han ikke set skyggen af spilletid, og han har ikke fået besked om hvorfor.

Af daugbjerg

Carles Alena startede på banen i La Liga åbningskampen mod Bilbao, men blev skiftet ud i halvegen til fordel for Rakitic.

Siden er den unge midtbanespiller ikke blevet brugt, faktisk har han slet ikke været i truppen til de efterfølgende kampe, og det frustrerer Alena:

- Jeg har ikke fået nogen forklaring på, hvorfor jeg er blevet lukket ude siden kampen i Bilbao, sagde Carles Alena til den catalonske radioavis RAC1, da han var med det spanske U21-landsholdet.

- Ingen spiller kan lide at blive droppet. Selvfølgelig har det en indflydselse på en spiller, siger Alena.

Den 21-årige midtbane forsikrer dog om, at han vil gøre alt, hvad han kan for at få succes i klubben.

- Jeg er hundrede procent sikker på, at jeg kan vende situationen. Jeg er opsat på at få succes i klubben, slutter Alena.

Om midtbanespilleren er i truppen til weekendens kamp mod Valencia må tiden vise.

Kickoff lørdag klokken 21.00

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...