• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-stjerne 'reddet' af ældre dame: Kan alligevel flyve til London

Foto: Getty Images

Real Madrid-stjernen får alligevel lov til at rejse med sine holdkammerater til London for at møde Chelsea.

Af tipsbladet.dk

I sidste uge kom det frem, at venstre back Marcelo sandsynligvis ikke ville være tilgængelig til Real Madrids vigtige kamp i Champions League mod Chelsea onsdag aften. Brasilianeren var således blevet valgt til at arbejde på et valgsted i Madrid i forbindelse med regionalvalget.

Tirsdag morgen klokken 08.00 mødte Marcelo også op til sit job som valgobservatør, men nu er der ifølge La Sexta godt nyt for Madrid-klubben.

La Sexta skriver nemlig, at en ældre dame tilbød at tage Real Madrid-stjernens vagt.

Det takkede Marcelo ja til, og han forlod ifølge avisen også valgstedet en time senere, cirka klokken 09.00, og det ventes, at han ved middag vil rejse med holdkammeraterne i Real Madrid til London forud for Champions League-braget.

Det er godt nyt for cheftræner Zinedine Zidane. Venstre back Ferland Mendy er således meget tvivlsom til kampen, så Marcelo kan meget vel være starter, når de går på banen på Stamford Bridge klokken 21.00 onsdag aften.

Det første opgør sluttede 1-1 i Madrid, så Real Madrid skal score for at gå videre.

Mens Real Madrid kan glæde sig over, at Marcelo er med, må de undvære en anden profil. Læs mere om det ved at trykke her.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...