• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

City vil hente to nye spillere

Foto: Getty Images

Manchester City vil have to nye spillere ind i dette transfervindue, men det bliver ikke offensive forstærkninger.

Af lillelund

Manchester City har været et af verdens allerbedste hold de sidste to sæsoner, men det betyder ikke, at de ikke fortsat er på jagt efter at styrke holdet.

Ifølge Manchester Evening News har Manchester City lagt planerne for, hvad der skal ske i sommerens transfervindue. Premier League-mestrene vil hente to nye spillere.

Pep Guardiola har sammen med fodbolddirektør Txiki Begiristain og administrerende direktør Ferran Soriano afholdt et møde, hvis de blev enige om, at der ikke var brug for større ændringer på truppen.

Allerede nu står det ifølge Manchester Evening News klart, at der ikke kommer nogen offensive spillere på holdet, også selvom Leroy Sané skulle blive solgt. Guardiola vil nemlig satse mere på Phil Foden og kan samtidig se Kevin De Bruyne komme helt tilbage fra en skadesplaget sæson.

Til gengæld kigger Manchester City efter en defensiv midtbanespiller, eftersom Ilkay Gündogans fremtid i klubben er usikker, og Fernandinho med sine 34 år formentlig har sine bedste år bag sig.

Her bliver Atletico Madrids Rodri nævnt som det primære emne, men de kigger også på Lyons Tanguy Ndombele og Real Madrids Marcos Llorente.

Den anden position er midterforsvaret, hvor der skal findes en erstatning til Vincent Kompany. Her er det Harry Maguire, der er topprioritet. Derudover kan der også komme en spille ind, der skal dække højrebacken, da Danilo muligvis forlader klubben. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...