• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Rasmus Henriksen

De Gea om Uniteds nedtur: Peger på manglende kvalitet på visse positioner

Foto: Getty Images

Manchester United-målmanden mener ikke, at man kan sætte en finger på arbejdsindsatsen hos United, det er nærmere manglende kvalitet, der er årsagen til den forfærdelige sæson, mener han.

Af henriksen

Manchester United har gang i en helt forfærdelig sæson.

Holdet anført af Ole Gunnar Solskjær ligger i skrivende stund på en niendeplads i Premier League.

Forklaringen på den horrible sæsonstart skal ikke findes i spillernes arbejdsindsats, mener David De Gea, der peger på et andet problem.

- Holdet er, som det er, og resultaterne er, som de har været på det seneste, siger David De Gea.

Udtagelsen kommer efter Manchester uniteds seneste skuffelse i Premier League, hvor klubben spillede 3-3 mod  Sheffield United.

- Det er sandt, at første halvleg var horribel, måske en af de værste i år. Holdets reaktion i anden halvleg var vigtig, men det er ikke nok.

- Vi skal vinde denne type kampe. Men i øjeblikket spiller holdet ikke godt. Vi giver os fuldt ud. Vi prøver at vinde de store kampe, der kan få os højere op i tabellen. Men sandheden er, at i øjeblikket er vi ikke stabile nok, der er meget, der skal trænes og forbedres.

- Jeg mener ikke, at det er på grund af manglende vilje, spillerne giver sig fuldt ud i kampe og til træning. Man kan måske pege på manglende kvalitet på visse positioner, men ikke på manglende vilje, siger han til Sky Sports.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...