• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dem kan FCM møde i afgørende CL-kvalifikationskamp

Foto: Jan Christensen/Getty Images

De danske vicemestre har sendt Celtic ud af Champions League, og i næste uge møder man PSV. Kan man også komme videre fra det opgør, venter en svær modstander.

Af tipsbladet.dk

Skotske Celtic blev for anden gang på bare tre sæsoner sendt ud i mørket af et dansk mandskab.

I foråret 2020 - kort inden pandemien brød ud - sendte FC København Celtic ud af Europa League, og tidligere i denne uge sendte FCM så Celtic ud af Champions League-kvalifikationen, så holdet nu jagter en plads en Europa League-gruppespillet.

En sådan plads er FC Midtjylland sikret, selv hvis man ryger ud til PSV i den kommende Champions League-runde, og dermed er der også en masse millioner på vej til klubben fra Ikast og Herning.

Men håbet om Champions League lever fortsat, og mens man i sidste sæson tabte begge kampe mod AFC Ajax, venter nu et par kampe mod et hold, der ikke er helt så god som Amsterdam-klubben.

Lykkes FC Midtjylland med at slå PSV Eindhoven - der sendte Galatasaray ud af 2. runde af kvalifikationen - venter endnu en svær modstander.

Der er lodtrækning senere mandag, og vinderen af Sparta Prag - Monaco kan FC Midtjylland ikke møde, da de hold ligesom vinderen af FCM's kamp vil være useedet i playoffrunden.

I stedet kan FC Midtjylland møde vinderen af et af de to følgende kampe:

Spartak Moskva - Benfica
Genk - Shakhtar Donetsk

Ingen nemme kampe må man sige, og det bliver svært for FCM at gå hele vejen til endnu et CL-gruppespil. FCM's plaster på såret er naturligvis, at man er sikret Europa League-gruppespillet.

FCM møder PSV tirsdag den 3. august, og der er returkamp i Herning den 10. august. 

Kampene i den afgørende playoffrunde spilles den 17./18. og med returkamp den 24./25. august.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.