• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League arp2

- Det var en fejl at hente Ronaldo til Juventus

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har floppet i Juventus. Det mener den tidligere italienske landsholdsspiller Antonio Cassano.

Af arp2

Juventus har problemer i øjeblikket.

Den italienske storklub skuffede ved at tabe 2-1 i den første af to Champions League-knockoutkampe mod FC Porto, og efter ni italienske mesterskaber i træk kæmper Juve nu også med at vinde i Serie A, hvor man i skrivende stund må nøjes med en tredjeplads. 

Senest tabte Andrea Pirlos tropper point igen lørdag aften, da udekampen mod Verona endte 1-1. 

Én ting fungerer dog nogenlunde stabilt for Juventus; Cristiano Ronaldo scorer stadig mål. 

Portugiseren er topscorer i ligaen, og det var da også ham, der scorede i lørdagens skuffende pointtab. Siden skiftet fra Real Madrid har Ronaldo scoret 91 mål i 118 kampe og været med til at hente to mesterskaber, men han må alligevel betegnes som et flop.

Sådan lyder den kontroversielle melding nu fra den tidligere italienske landsholdsspiller Antonio Cassano, der nåede at spille for blandt andre Real Madrid, Inter, AS Roma og AC Milan i sin klubkarriere.

- Juventus hentede ham for at vinde Champions League, men de har været dårligere med ham, end de var før, han kom, lyder dommen fra Cassano over for Corriere dello Sport.

- De havde også vundet Serie A-titlen i år uden ham. Det har været en fejl at hente ham. Han bliver ved med at score mål, fordi han ved, hvordan man gør det uanset hvad. Han trækker ind fra venstre, lægger bolden til sin højre fod og sparker den ind. Hans hovedstød er også unikke, siger Cassano og fortsætter:

- Men Pirlo vil gerne bygge spillet op, presse modstanderen og spille imellem linjerne, og det betyder, at Ronaldo ikke deltager meget i spillet. Jeg mener, at han ikke har været en succes, medmindre at de formår at vinde Champions League.

Juventus har ikke vundet pokalen med de store ører siden 1995/1996-sæsonen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...