• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Efter ’panenka’-straffespark: Wind har planen for nyt straffe klar

Jonas Wind har lagt en plan for, hvordan han skal udføre et eventuelt straffespark mod Røde Stjerne.

Af tipsbladet.dk

Det var med en flabethed uden sidestykke, da Jonas Wind sikrede FC København uafgjort 1-1 i det første opgør mod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen.

I slutningen af opgøret skulle Jonas Wind sparke straffespark, og der valgte han at lave den såkaldte ’panenka’ – endda på det stadion, hvor det blev udført for allerførste gang.

I aften venter returopgøret, hvor FC København skal gøre arbejdet færdigt, og skulle de få et straffespark, er planen klar.

- Det er mig, der skal sparke, hvis vi får et straffespark, lyder det til TV2 Sport fra Jonas Wind, der har tænkt over, hvordan han skal sparke.

- Ja, det har jeg da lidt, men nu må vi se. Jeg har en plan, og så må vi håbe på, at den lykkes, hvis vi nu skulle få et straffespark.

Der er kampstart i Telia Parken klokken 20.00.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...