• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Eks-Bayern-stjerne bekymret inden PSG-brag: - Lewandowskis skade ændrer alt

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Bayern München-spiller Hamit Altintop har det sandsynligvis tippet favoritværdigheden i aftenens Champions League-brag, at Robert Lewandowski er blevet skadet for Bayern München, mens Neymar er blevet klar igen for Paris Saint-Germain.

Af gram

Bayern München tager imod Paris Saint-Germain i aften, men de forsvarende Champions League-vindere må klare sig uden holdets helt store stjerne. 

Robert Lewandowski, der er noteret for 42 kasser i denne sæson, er således skadet. Og ifølge den tidligere Bayern München-spiller Hamit Altintop kan det blive udslagsgivende i braget mellem sidste sæsons to finalister i Champions League. 

- Det er en meget skidt nyhed for Bayern München. Nu får vi at se, hvor gode, de er. Hvad kan de uden Lewandowski? Det bliver meget interessant at se for de neutrale seere. Han har været utrolig. 35 mål i ligaen allerede. Nu må Bayern finde en måde at klare sig uden ham, lyder det således, ifølge Goal, fra Altintop.

- Før denne nyhed mente jeg, at Bayern München selvfølgelig var favoritter over to kampe. Men nu, uden ham, bliver det meget interessant. Og med Neymar tilbage bliver det endnu sværere. Pariserne fokuserer så meget på Champions League. De ønsker det virkelig. 

I lørdagens 1-0-sejr over RB Leipzig blev Lewandowski erstattet af den tidligere Paris Saint-Germain-angriber, Eric Maxim Choupo-Moting, der lå foran Leroy Sané, Thomas Müller og Kingsley Coman. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...