• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ekspert: Han er bedste bud på en dansk CL-vinder

Foto: Getty Images

Der er kun én dansker, der har en reel chance for at vinde Champions League, vurderer ekspert.

Af tipsbladet.dk

Senere tirsdag skydes Champions League-sæsonen i gang, og i denne udgave stiller hele ti danske spillere til start. Der er dog kun én af dem, der har en reel chance for at vinde turneringen, vurderer ekspertkommentatoren Francis Dickoh over for DR Sporten.

Selv om Martin Braithwaite i FC Barcelona, Simon Kjær i AC Milan og Thomas Delaney i Sevilla har gode chancer for at komme langt i turneringen, er det kun Andreas "AC" Christensen, som Dickoh giver en chance for at vinde hele molevitten.

- Andreas Christensen er blevet rigtig vigtig for Chelsea. Han kan både kan styre opspillet og forsvaret. Han har bare vist sig at være den type forsvarsspiller, som Tuchel godt kan lide, og jeg tror, han er det bedste bud på en dansk Champions League-vinder, siger Francis Dickoh til DR Sporten.

Det er også kun få måneder, siden "AC" og Chelsea vandt turneringen, så den danske landsholdsspiller går sammen med sin klub ind til denne sæsons udgave som forsvarende vinder.

Foruden de nævnte danskere er der altså yderligere seks af slagsen i de 32 Champions League-trupper. De er: Joakim Mæhle (Atalanta), Yussuf Poulsen (Leipzig), Rasmus Nissen Kristensen (Salzburg) og Malmö-trioen Anders Christiansen, Lasse Nielsen og Søren Rieks.

Jonas Knudsen er også på kontrakt i Malmö FF, men er skadet for resten af 2021 og således ikke registreret i klubbens Champions League-trup.

To af de nævnte danskere skal i aktion i en af sæsonens allerførste kampe, når Sevilla og Salzburg mødes kl. 18.45 tirsdag aften. Der er kickoff samtidig som Young Boys-Manchester United.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.