• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Michael Ehrhorn

En gave til Bundesligaen: Coutinho bliver klart den bedste i Tyskland

Bayern München er lykkedes med at hente Philippe Coutinho på leje, og det er en stor ting, mener den tidligere holdkammerat og Hertha Berlin-spiller Marko Grujic.

Af ehrhorn

Fredag kom der en markant melding fra München. Bayern München kunne nemlig bekræfte, at man har landet Philippe Coutinho på en lejeaftale med mulighed for køb efterfølgende.

Endnu er Coutinho ikke officielt blevet præsenteret, men allerede nu er der jubel over tilgangen.

Læs også: Coutinho erkender: Det har ikke været en god sæson

Også fra den tidligere holdkammerat fra Liverpool-tiden Marko Grujic. Han er i dag udlejet til Bundesligaen og Hertha Berlin, og fra Grujic er der store roser til Bayern omkring skiftet:

- Det er en stor ting for hele Bundesligaen, at man får chancen for at se Coutinho spille nu. Han er en speciel og meget spændende spiller, der laver nogle vilde ting på banen. Han har et bredt udvalg af utrolige tricks og finter. Jeg nød hver eneste træning med ham i Liverpool, og han bliver med afstand den bedste spiller i Tyskland, siger Marko Grujic til Bild.

Philippe Coutinho skiftede efter stor succes i Liverpool til FC Barcelona. Det blev dog aldrig nogen kærlighedshistorie i det spanske.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...