• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Far råder søn: Erling Haaland skal droppe United

Foto: Getty Images

Alf-Inge Haaland er ikke interesseret i at se sin søn, Erling Braut Haaland, skifte til Manchester United. Det skriver Bild.

Af marboe

Efter en forrygende start på sæsonen er Erling Braut Haaland blevet et varmt emne i flere af de store, europæiske klubber.

En af disse er Manchester United, og den engelske klub vil efter sigende forsøge at kapre 19-årige Haaland i Red Bull Salzburg allerede til januar.

Nordmandens far, Alf-Inge, optrådte selv i engelsk fodbold for Nottingham Forest, Leeds og Manchester City, men han foretrækker, at Erling indtil videre holder sig fra Manchester United og klubber i samme størrelse. Det skriver Bild.

I stedet ønsker han at se sin søn skifte til en klub som RB Leipzig, hvor sandsynligheden for fast spilletid vil være større.

Det tyske medie erfarer samtidig, at Leipzig har mulighed for at købe Haaland for bare 225 millioner kroner, fordi de, ligesom angriberens nuværende klub, Salzburg, er en del af Red Bull-koncernen.

- Drengen er en rigtig god spiller. Både i ligaen og i Champions League har han gjort det exceptionelt godt. Selvfølgelig kigger vi os omkring til sommer, har tyskernes sportsdirektør, Markus Krösche, tidligere udtalt om Erling Haaland.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...