• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Før Champions League: Barca-stjerner træner med igen

Foto: Getty Images

Både Ousmane Dembele og Antoine Griezmann er tilbage i træning for FC Barcelona.

Af tipsbladet.dk

I den kommende uge genstartes Champions League efter flere måneders pause, og i den forbindelse er der godt nyt på skadesfronten for FC Barcelona.

De katalanske giganter kan således glæde sig over, at både Ousmane Dembele og Antoine Griezmann er tilbage på træningsbanen. Ifølge avisen Mundo Deportivo trænede de fuldt med lørdag.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Ousmane Dembele har ellers siddet ude siden februar, hvor FC Barcelona fik lov til at hente danske Martin Braithwaite som en afløser for franskmanden. Den 23-årige hurtigløber døjede dog også med skader før, hvorfor han blot har spillet ni kampe i denne sæson.

Omvendt har Antoine Griezmann ikke siddet ude ligeså længe, men han missede dog de sidste kampe af sæsonen i La Liga med en lårskade. Han har scoret 15 mål på 46 kampe i denne sæson. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Beckham jagter Chelsea-profil

De to franskmænd kan altså muligvis komme i aktion, når FC Barcelona tager imod Napoli i returopgøret af deres ottendedelsfinale i Champions League lørdag aften. Det første opgør sluttede 1-1 i Napoli.

Til gengæld kan Martin Braithwaite ikke komme i aktion, da han ikke er registreret i FC Barcelonas trup til Champions League. 

Læs også:Kvalifikationskaos: Derfor risikerer FCM at misse Champions League-seedning

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...