• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Forlænger ikke med Valverde: Barça vil hente hollænder efter EM

Foto: Getty Images

Barcelona har endelig mistet tålmodigheden med klubbens cheftræner Ernesto Valverde, som man vil afbryde samarbejdet med til sommer. Katalanerne ønsker i stedet at få fingrene i hollandske Ronald Koeman.

Af gram

Ernesto Valverde er ikke en elsket mand i Barcelona, og spanierens opbakning har i den seneste uges tid nået et særligt lavt punkt.

Således blev det i weekenden til et 3-1-nederlag til Levante, inden det tirsdag blev til 0-0 hjemme mod Slavia Prag i Champions League.

Læs også: Barcelona skuffede fælt mod Prag

Har mistet tålmodigheden
Valverdes kontrakt med Barcelona løber indtil næste sommer, og lige nu er der ikke meget, der tyder på, at spanieren skal sætte næsen op efter en forlængelse. 

Valverde var allerede i problemer i slutningen af sidste sæson, hvor Barcelona endnu en gang løb ind i et stort kollaps i Champions League, da katalanerne tabte 4-0 til Liverpool på Anfield. Denne skuffelse blev som bekendt fulgt op af et pokalfinalenederlag til Valencia.

Barcelona valgte dengang at give Valverde lidt længere snor, men nu skriver den spanske avis Marca, at storklubben har tænkt sig at afbryde samarbejdet med spanieren efter denne sæson. 

Anses som førsteprioritet
Chefen for det hollandske fodboldforbund, Nico-Jan Hoogma, bekræftede for nyligt, at den hollandske landstræner Ronald Koeman har en klausul i sin kontrakt, der betyder, at han kan tage til Barcelona efter sommerens EM-slutrunde. Og ifølge Marca anser man i Barcelona altså Ronald Koeman som den mest oplagte afløser for Ernesto Valverde. 

Koeman spillede i den spanske klub fra 1989 til 1995.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...