• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Griezmann-lejren vil have møde med Barcelona-ledelsen

Foto: Getty Images

Der er nogle tråde mellem Griezmann og Barcelona, som skal redes ud.

Af okstroem

Det kører ikke for den franske verdensmester Antoine Griezmann i Barcelona. Det er blevet til begrænset med spilletid, og derfor bliver der nu lagt op til, at der skal laves et møde mellem ledelsen i klubben og spillerens agent og søster Maud.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Angiveligt kommer mødet til at handle om at sørge for at forholdet mellem Griezmann og cheftræner Quique Setien ikke bliver forværret, ligesom det også skal handle om, hvorfor offensivspilleren har mistet sin plads på holdet.

Griezmann lader endvidere ikke til at have det sådan, at han er klar til at trække i snoren og smutte fra klubben. I stedet handler det om, at man fra franskmandens lejr gerne vil have gjort forholdet til Setien forståeligt igen. Derfor har Antoine Griezmann også bedt både sin bror og far om at slette kritiske indlæg på de sociale medier om Setien.

På banen kører det heller ikke helt efter planen for Barcelona. På det sidste har man smidt mange point, og man er nu fire point efter Real Madrid i mesterskabskampen.

Quique Setien har tidligere udtalt, at det har været svært for ham at sende Griezmann på banen, da det ville ødelægge balancen på holdet. Endvidere har der været spekulationer udefra om, at det er politisk, når man sender Griezmann på bænken og sender en ung spiller på banen i stedet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...