Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola undskylder til Foden: Han fortjener mere

På pressemødet efter tirsdagens Champions League-sejr mod Dinamo Zagreb, sendte Pep Guardiola en unskyldning afsted mod stortalentet Phil Foden. Han fortjener mere spilletid, siger Guardiola.

Tirsdag aften blev Phil Foden sendt på banen i kampens 91. minut - i det 95. scorede han til 2-0 for Manchester City.

Det unge engelske stortalent har før høstet store roser hos Pep Guardiola, da manageren blandet andet i sommers sagde, at han er det største talent, han nogensinde har set. Det er store ord fra en manager, som både har stået i spidsen for Messi, Iniesta og Robben.

Men på trods af de flotte ord, så kniber det med spilletid for den blot 19-årige offensiv-spiller, som ofte må lade pladsen til andre stjerner som Sterling, Silva, Mahrez.

Det undskyldte Pepe Guardiola for på pressemødet tirsdag aften:

- Jeg er så ked af det på hans vegne - han fortjener at få flere minutter. Jeg er sikker på han vil komme til at biddrage og hjælpe os mere, sagde Guardiola på pressemødet efter Champions League-sejren tirsdag aften, og fortsatte med at rose det unge stjerneskud:

- Han afslutter fantastisk, og i aften tog han et utroligt skridt fremad.

Også Manchester Citys store stjerne Raheem Sterling, havde efter kampen kun gode ord at sige om landsmanden Foden:

- Jeg er ekstatisk over Phil Foden. Jeg vil se ham på landsholdet. Han skal bare blive ved, så kommer det, sagde Sterling efter kampen mod Zagreb.

Tirsdag aften var Fodens første indhop i dette års Champions League, mens han også kun har fået 10 minutter i denne Premier League sæson.