• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Clbold.dk

Iskold Guardiola om hårde beskyldninger: Måske har han ret

Foto: Getty Images

Manchester City-manager Pep Guardiola vil ikke afvise, at FC Porto-træner Sergio Conceicao har ret, når han kalder Guardiola og City for "ekstremt ubehagelige".

Af Clbold.dk

I denne uge blev der taget hul på gruppespillet i Champions League, og her kom Manchester City særdeles godt fra start. Englænderne vandt den svære kamp mod FC Porto overbevisende med 3-1.

Det var dog ikke kun de ting, der skete på banen, der skabte overskrifter efter kampen. Det var i høj grad også scenerne uden for kridtstregerne, for her var der kampen igennem ond stemning i luften mellem Porto-træner Sergio Conceicao og City-manager Pep Guardiola.

De to kamphaner var flere gange oppe at toppes, og efter kampen blev Pep Guardiola og Manchester City generelt fremstillet som "ekstremt ubehagelige" af Porto-konkurrenten.

Nu reagerer Guardiola så på de hårde ord, og det gør han med en vis kølighed:

- Vi gik ikke efter, at det skulle blive ubehageligt. Men måske har han ret, siger Pep Guardiola på et pressemøde forud for weekendens Premier League-møde med West Ham.

Han understreger dog, at han selv har en anden opfattelse:

- Jeg synes ikke, at det var tilfældet - det synes jeg helt ærligt ikke. Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi opførte os fra det første til det sidste minut. Men hvis han mener noget andet, så er det okay med mig. Måske har han ret, lyder det fra Guardiola.

Manchester City skal i Champions League-aktion igen tirsdag, når holdet på udebane møder Marseille.

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...