• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Kan vinde mesterskabet: Juve uden otte profiler mod SPAL

Juventus er uden otte profiler, når de i weekenden kan sikre det italienske mesterskab mod SPAL.

Af risager

Juventus er godt på vej mod deres ottende italienske mesterskab i træk, og allerede lørdag kan de sikre førstepladsen i Serie A, når de møder SPAL.

Vinder Juventus den kamp, vil de nemlig være 23 point foran Napoli, som har syv kampe igen, og dermed blot kan hente 21 point. En uafgjort vil sågar også være nok for Juventus til at sikre mesterskabet, da de er bedre indbyrdes end Napoli. 

Men for at sikre en sejr over SPAL – og mesterskabet – må Juventus sætte deres lid til flere reservespillere. De må således undvære hele otte profiler, hvor Cristiano Ronaldo og Giorgio Chiellini er de mest markante navne.

Foruden Ronaldo og Chiellini er Juventus også uden Daniele Rugani, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Emre Can, Mario Mandzukic og Douglas Costa.

Til gengæld er der blevet plads til flere unge spillere som Gozzi Iweru, Stephy Mavididi, Grigoris Kastanos, Luca Coccolo og Hans Nicolussi Caviglia i truppen. Også Juan Cuadrado, der ellers har været ude siden starten af december 2018, er med igen. 

Opgøret spilles lørdag klokken 15.00. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...