• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Rasmus Henriksen

Leicester-spiller er rigere end både Messi og Ronaldo

Foto: Getty Images

Måler man, hvor mange penge de forskellige fodboldspillere er gode for, er Leicester-spilleren Faiq Bolkiah den rigeste.

Af henriksen

Den rigeste fodboldspiller i verden hedder hverken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Hans er navn er Faiq Bolkiah og er 21 år gammel. Til hverdag spiller han for Leicester, hvor han stadig har sin debut på førsteholdet til gode. Han er også anfører for Bruneis fodboldlandshold. 

I hans ungdom spillede han for Chelsea og Southampton, men skiftede til Leicester i 2016, hvor han gør sig på den offensive midtbane.

Hans store rigdom kommer fra hjemlandet, fortæller Oh My Goal.

Han skulle være god for 19 milliarder dollars. Hans far er prins og ejer mere end 2300 luksusbiler, 5 store skibe, otte fly, 500 huse og adskillelige paladser. Engang betalte han Michael Jackson for at komme og give en privat koncert.

Nu kæmper hans søn Faiq Bolkiah på at slå igennem som professionel fodboldspiller, hvilket er hans store drøm, fortæller han.

- Jeg har altid elsket at være på banen og have bolden ved fødderne. At være en del af en af verdens største klubber har åbnet mine øjne. Man skal træne hårdt for bare at have den mindste chance for at blive en verdensklasse spiller, siger Faiq Bolkiah.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...