• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Klopp forklarer bizar udskiftning

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp forklarer den opsigtsvækkende udskiftning af Naby Keita mod Real Madrid.

Af tipsbladet.dk

Der blev løftet nogle øjenbryn, da Jürgen Klopp signalerede, at Liverpool ville skifte ud efter 42 minutter i tirsdagens nederlag til Real Madrid, men ud gik Naby Keita, og ind kom Thiago Alcantara.

Den udskiftning er siden blevet kaldt “ydmygende” af Real Madrid-legenden Jorge Valdano, fordi der blot var tre minutter tilbage inden pausen.

Efter kampen har Jürgen Klopp imidlertid forklaret, hvorfor at Naby Keita måtte gå ud efter blot 42 minutter på banen i Champions League-braget.

- Ja, det var taktisk. Og det er en af de ting, man ikke kan lide at gøre i jobbet. Det er som om den ene spiller er ansvarlig for hele første halvleg. Naby var ikke ansvarlig for det.

- Han spillede ikke et stykke tid, især ikke fra start, men vi var ikke gode i kampen, Naby var ikke god i kampen, men hvis vi alle så kampen, og jeg er ærlig, kunne jeg have lavet et par ændringer mere, hvis vi skal være ærlige.

- Så det handlede ikke om Naby, men jeg gjorde det, og jeg er nu ikke glad for det, fordi vi taler om det, som om det hele er Nabys ansvar. Det er det ikke. Men det var taktisk, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

Liverpool endte med at tabe kampen, og efterføgende har Jürgen Klopp også langet ud efter dommeren. Læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...