Video : Tipsbladet
Champions League

Liverpool tromler videre i Premier League

Liverpool buldrer videre i ligaen og baskede i dag Chelsea med 2-1.

Der var lagt op til et brag af et opgør, da Frank Lampards Chelsea søndag aften tog imod Jürgen Klopps Liverpool. Det var uden tvivl den hidtil største udfordring for Liverpool, som inden opgøret havde lutter sejre.

Liverpool satte sig på spillet fra kampens start, men de store chancer lod vente lidt på sig. Efter 14 minutter kom topholdet foran på et frispark. Mohamed Salah trillede bolden til side til Trent Alexander-Arnold, der bombede bolden op i hjørnet til 1-0.

Ti minutter senere fik Tammy Abraham en friløber på aflevering af Andreas Christensen, men han skød lige på Adrian.

Til gengæld fik Cesar Azpilicueta rettet op på stillingen, da han efter klumpspil fik prikket bolden ind med venstre ben til 1-1. Målet blev dog annulleret på grund af offside ved en aflevering, der ledte op til målet.

I stedet kunne Liverpool øge til 2-0 lige bagefter. Et frispark på kanten af feltet blev sendt i panden på Roberto Firmino, som headede den sikkert i mål.

Andreas Christensen måtte lade sig udskifte kort inden pausen med en skade.

Efter pausen fortsatte Liverpool med at presse på, mens Chelsea også havde deres periode. Det resulterede blandt andet i et fint N’golo Kanté-forsøg fra kanten af feltet, men bolden gik lige forbi stolpen.

Chelsea fik skabt et solidt overtag, hvorfor Liverpool i højere grad måtte køre på omstillinger. Med 20 minutter kom belønningen så, da N’golo Kanté med en inderside placerede bolden i mål til 2-1.

Det gav Chelsea endnu mere blod på tanden, så de satsede naturligvis på at score endnu et mål. Chelsea fandt dog aldrig vej til målet igen, og kampen endte altså 2-1 til Liverpool.

Liverpool har nu 18 point efter seks kampe.