• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Medie: Smalling skal indgå som en del af Zaniolo-signing

Foto: Getty Images

Manchester United ønsker at få den offensive midtbane Nicolo Zaniolo til klubben, og her skal Chris Smalling spille en rolle.

Af daugbjerg

Manchester Uniteds Chris Smalling er lige nu i Roma på et lejeophold, men Roma har udtrykt så stor tilfredshed med den centrale forsvarsspiller, at de angiveligt skulle ønske at få ham til klubben på en permanent aftale.

Imens leder United efter forstærkninger, og her har man udset sig Romas blot 20-årige offensive midtbanespiller Nicolo Zaniolo som et transfermål.

Daily Mail skriver at Roma er så langt med ønsket om at bringe Smalling til på en permanent aftale, at de allerede er gået i gang med forhandlingerne med Manchester United.

Samtidig skriver Daily Mail, at United kunne være åben for et Smalling-skifte, hvis de kan få den unge Zaniolo med i en byttehandel.

Om Roma er villig til det er så det store spørgsmål, da de tidligere gentagne gange har afvist at sælge den 20-årige offensiv-spiller.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...