• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Messi imponeret: Vi har holdt øje med Inter

Foto: Getty Images

Lionel Messi sender store roser afsted mod Antonio Contes Inter-mandskab, som Messi siger skabte store problemer for Barcelona.

Af daugbjerg

Lionel Messi var yderst imponeret over Inter efter Champions League-opgøret på Camp Nou tidligere på måneden.

Inter bød Barcelona op til dans, og i lang tid lignede det, at det italienske mandskab ville trække sig sejrsrigt ud af opgøret.

Men som de fleste ved, jamen så er Messi og Suarez bedst, når Barca har allermest brug for dem - og det var de også mod Inter, hvor de to offensiv-spillere i samarbejde vendte et truende nederlag til en 2-1 sejr.

Trods Inters fine start på sæsonen så var rigtig mange imponeret og overrasket over det italienske mandskabs formåen i kampen, men ikke Messi.

Messi siger nemlig, at Inter i lang tid har været i kikkerten, og det derfor slet ikke var overraskende, hvor gode de var:

- Jeg er ikke overrasket, for vi har holdt øje med dem i et stykke tid, og vi vidste, hvad vi skulle op i mod, siger Messi til La Gazzetta dello Sport og fortsætter:

- Jeg har set dem i Serie A, hvor de er kommet rigtig godt i gang og kæmper med på lige fod med Juventus, hvilket ikke er nemt.

- Vi vidste, at Contes hold ville være godt organiseret og spille med hjertet. Vi vidste, at de allerede havde klare automatismer, og at det kunne skabe problemer for os. Og det gjorde de.

Barcelona har selv haft en turbolent start på sæsonen, men ligner et hold der i takt med Messis tilbagevenden, er ved at vende tilbage i normal for.

Barcelona og Inter mødes i Italien den 10. december.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...