• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Messi om Liverpool-nederlag: Vi tænkte allerede på trofæet

Foto: Getty Images

Barcelonas Lionel Messi tænker tilbage på sin første sæson som anfører, der har budt på mange succesoplevelser og en enkelt fiasko: Nederlaget til Liverpool.

Af tipsbladet.dk

Lionel Messi havde inden denne sæson båret anførerbindet mange gange for FC Barcelona. Det var dog først til denne sæson, da Andres Iniesta forlod klubben, at troldmanden officielt overtog anførerhvervet i Barcelona. 

Debutsæsonen som anfører har budt på endnu et spansk mesterskab, og denne lørdag kan klubben også vinde pokalturneringen. Messi kigger dog tilbage på sæsonen med en vis skuffelse over særligt én kamp. 

- Jeg har haft en god første sæson som anfører. Lige udover Liverpool-kampen, der har gjort hele vores sæson dårligere. Det værste var, at da de scorede deres andet mål, slog vi ikke engang tilbage. Vi tænkte allerede på trofæet, og vi var meget skuffede over os selv bagefter, siger Lionel Messi ifølge Sky Sports. 

Lørdag venter Copa del Rey-finalen dog mod Valencia, og argentineren vil meget gerne slutte sæsonen med et trofæ. 

- Nu har vi en finale tilbage, hvor vi har endnu en mulighed for at vinde et trofæ. Vi har mulighden for at vinde den spanske double og dermed slutte sæsonen på en god måde. Vi skal vinde den, ligesom vi skal vinde alle finaler, vi er i, siger Messi.

Lørdagens Copa del Rey-finale fløjtes i gang klokken 21.00. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...