• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Mourinho afviser Lyon - går efter job i Premier League

Foto: Getty Images

Mourinho har afvist et trænerjob i Lyon, da han jagter et job i Premier League, skriver det italienske medie Calciomercato.

Af daugbjerg

Den ikoniske franske klub Lyon, skulle angiveligt have været i kontakt med den tidligere Manchester United-, Real Madrid- og Chelsea træner Jose Mourinho.

"The chosen one" var senest træner i Manchester United i 2018, hvor han blev fyret efter et 3-1 nederlag til rivalerne fra Liverpool. Siden har Mourinho afvist tilubd fra blandt andet Roma, Benfia og flere klubber i Kina.

På listen over afvisninger kan man nu også tilføje den franske klub Lyon, hvis man altså skal tro det italienske medie Calciomercato.

Det italienske medie skriver nemlig, at Lyons præsident Jean-Michel Aulas har taget kontakt til Mourinho indenfor de sidste to dage, hvor de to parter skulle have snakket sammen.

Calciomercato skriver, at Mourinho satte pris på håndsrækningen, men afviste jobmuligheden, da han er opsat på at finde sit næste hold i Englands Premier League, da Mourinhos familie stadig bor der.

Mourinho har for nylig blandt andet været sat i kontakt med London-klubben Tottenham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...