• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Müller utilfreds i Bayern: kan søge væk til vinter

Thomas Müller siger til magasinet Kicker, at han ikke er tilfreds med sin rolle på Bayern München-mandskabet.

Af daugbjerg

Tidligere har den tyske avis Sport bild skrevet, at Bayern München-spilleren Thomas Müller vil forlade den tyske mesterklub til vinter, da manglen på spilletid bliver mere og mere. Nu har Müller endelig selv reageret på rygterne.

Müller siger nemlig til magasinet Kicker, at han mener, at han stadig kan give en masse til München-mandskabet, og derfor ikke er tilfreds med at varme bænken.

- Absolut ikke (om han er tilfreds med situationen red.). Jeg er lige blevet 30 år, jeg føler mig fuldkommen fit og sulten efter succes både med klubben og på et personligt plan. Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe holdet med mine kvaliteter på banen, siger Thomas Müller til Kicker og fortsætter:

- En træner skal træffe svære beslutninger før hver kamp, men der har været et mønster i de sidste fem kampe, som ikke gør mig glad.

- Hvis trænerteamet ser mig som en reserve fremover, må jeg overveje min situation. Det er jeg for ambitiøs til, siger Thomas Müller til Kicker.

Müller har været en del af Bayerns førsteholds-trup siden 2008.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...