• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Optakt: Real Madrid - Manchester City

Foto: Getty Images

Manchester City er blevet udelukket fra Champions League i de kommende to sæsoner, så Pep Guardiolas tropper må siges at have ekstra motivation til at vinde turneringen i denne sæson.

Af gram

Tid: Onsdag klokken 21.00
Sted: Santiago Bernabéu
TV: 3+

Holdnyt:
Real Madrid
Madrilenerne har været i stærk form indtil for nyligt, hvor tingene er begyndt at gå skævt for Zinedine Zidanes tropper. Efter et skuffende 2-2-resultat hjemme mod Celta Vigo i sidste weekend blev det således lørdag til et overraskende 1-0-nederlag til Levante. Og for at gøre ondt værre, lykkedes det tilmed Eden Hazard at brække anklen i nederlaget. 

Læs også: Retur til Bernabéu: Se Pep Guardiolas statistik mod Real Madrid

Med nederlaget til Levante er Real Madrid blevet overhalet af Barcelona i tabellen. De to hold mødes på søndag på Bernabéu, så det kan roligt siges, at Zinedine Zidanes tropper går ind til en afgørende uge. 

Manchester City
Det er en kaotisk tid for den engelske storklub, der for nyligt blev udelukket fra Champions League i de kommende to sæsoner. I skrivende stund er det uvist, om Manchester City får held med at få omstødt dommen. Dermed kan denne sæson altså sagtens være Manchester-klubbens eneste chance for at løfte Champions League-trofæet før 2022/23-sæsonen.

Manchester City har i de seneste tre sæsoner ikke haft held med at klare sig længere end kvartfinalen i Champions League, men englænderne har i denne sæson den fordel, at de i hvert fald kan fokusere fuldt ud på Europa. Således er alt håb om at genvinde mesterskabet for længst forduftet.

Raheem Sterling har siddet ude i Manchester Citys seneste to ligakampe, men angriberen forventes at blive klar til braget på Bernabéu.

Bud på startopstillinger:
Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco

Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, Bernardo - Mahrez, Agüero, Sterling

Bud på resultat:
Real Madrid har været defensivt stærke i denne sæson, hvor madrilenerne i ligaen kun har indkasseret 0,68 mål per kamp. Der er ikke umiddelbart lagt op til en målfest på Bernabéu, da der som bekendt også er en returkamp i Manchester om tre uger. Buddet herfra lyder på en 1-0-sejr til Real Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...