• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

På holdmøde inden CL-finale: Klopp tog Ronaldo-underbukser på for at lette stemningen

Ifølge Georginio Wijnaldum havde Jürgen Klopp valgt at iføre sig Ronaldo-underbukser på et holdmøde inden Champions League-finalen.

Af marboe

Presset var stort på Liverpool-spillere inden årets Champions League-finale, den første siden 2007, men sådan ville Jürgen Klopp ikke have, at spillerne skulle føle.

På et holdmøde inden opgøret mod Tottenham valgte tyskeren derfor at iklæde sig et par Ronaldo-underbukser. Det fortæller Georginio Wijnaldum til The Athletic.

- Vi så, at han havde Cristiano Ronaldo-underbukser på. Han gennemførte mødet med sin trøje nede i sine CR7-underbukser. Hele omklædningsrummet rullede rundt på jorden af grin. Normalvis er alle seriøse og koncentrerede i sådanne situationer, men han var afslappet og lavede denne joke.

- Han har lavet hundrede af denne type jokes. Hvis man ser, at manageren er selvtillidsfuld og afslappet, påvirker det spillerne. Han er en faderfigur for spillerne på dette punkt. Med sine jokes og sit kropssprog, tager han presset af spillerne.

Wijnaldum uddyber, at Klopp, udover at være en fantastisk manager, også er en god ven.

- Når jeg har problemer, kan jeg altid gå til manageren. Jeg kan skrive til ham og spørge, om han har tid til mig i nogle minutter. Han er altid nysgerrig efter at høre, hvad det handler om. "Er det noget godt? Skidt? Hvad er det?"

- Han forsøger altid at sætte sig ind i den andens sted og føle, hvad den person går igennem. Han er en meget speciel mand for mig. Jeg ser ham som mere end en manager - en rigtig god ven.

Georginio Wijnaldum, Jürgen Klopp og resten af Liverpool-mandskabet skal onsdag aften forsøge at tage endnu et trofæ, når det gælder Chelsea i UEFA Super Cuppen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...