• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Pochettino skal overliste Pep: Ferguson har besøgt PSG-hotel inden CL-brag

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino skal i aften forsøge at få skovlen under Pep Guardiola, og den argentinske stjernetræner har tilsyneladende fået et par gode tips af Sir Alex Ferguson inden Paris Saint-Germains Champions League-semifinalebrag mod Manchester City.

Af gram

Der venter tirsdag Paris Saint-Germain lidt af en udfordring, når Mauricio Pochettinos mandskab skal forsøge at ekspedere Manchester City ud af Champions League.

Den franske storklub tabte således det første semifinaleopgør i Paris med 2-1 i sidste uge, og derfor skal pariserne score minimum to gange i aften, hvis drømmen om en plads i Champions League-finalen skal blive til virkelighed. 

Har godt forhold til Pochettino
Og Mauricio Pochettino har tilsyneladende valgt at rådføre sig med en sand trænerlegende inden aftenens Champions League-brag på Etihad Stadium. Ifølge avisen Manchester Evening News blev den legendariske Manchester United-cheftræner Sir Alex Ferguson således spottet på vej ind på Paris Saint-Germains hotel tirsdag morgen. 

Pariserne er indlogeret på det luksuriøse Lowry Hotel, og ifølge Manchester Evening News er der i øjeblikket ingen andre gæster indlogeret på hotellet. Dermed er det altså Paris Saint-Germain-lejren, som Ferguson har besøgt. Ifølge avisen tilbragte Sir Alex Ferguson omtrent en time og 20 minutter på hotellet. 

Sir Alex Ferguson, der i 1999 var involveret i et af Champions League-turneringens mest sensationelle comebacks, har tidligere rost Mauricio Pochettino til skyerne, og de to herrer er blevet særdeles gode venner, efter at skotten gik på pension i 2013. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...