• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Rundens Hold i Champions League: De unge stjerner strålede

Foto: Getty Images

Denne uges Champions League-kampe bød på flere overbevisende præstationer fra fremtidens stjerner.

Af gram

Tirsdag og onsdag blev fjerde runde af Champions League-gruppespillet afviklet, og dermed mangler vi nu blot to runder af efterårets gruppespil.

Denne runde bød på et ekstraordinært drama mellem Chelsea og Ajax, to danskerscoringer, et hattrick af en 18-årig, et vanvittigt Dortmund-comeback og en slem skuffelse for Barcelona.

CLBOLD.DK bringer her, som vanen tro, Rundens Hold i Champions League.

Målmand: Ondrej Kolar, Slavia Prag
Det er de færreste målmænd, der holder målet rent mod Lionel Messi og kompagni på Camp Nou, men tjekkiske Kolar imponerede stort og var kampens bedste spiller i nulløsningen.

Venstre forsvarer: Sven Bender, Leverkusen
Leverkusen tog en imponerende skalp onsdag aften, da man sendte Atlético Madrid hjem med et 2-1-nederlag. Tyskerne sluttede ellers kampen med 10 mand. Bender imponerede i defensiven, hvor han var med til at lukke ned for Costa og Morata.

Central forsvarer: Joachim Andersen, Lyon
Den 23-årige dansker sendte Lyon på vinderkurs med en flot hovedstødsscoring, og imponerede derudover i franskmændenes 3-1-sejr over Benfica. Lyon har nu kurs mod knockoutkampene, blandt andet takket være Joachim Andersen.

Central forsvarer: Michal Frydrych, Slavia Prag
Stjener som Lionel Messi, Antoine Griezmann og Ousmane Dembele kunne ikke knække Slavia Prags defensiv, og det var blandt andet takket være en stærk præstation af Michal Frydrych.

Højre forsvarer: Achraf Hakimi, Dortmund
En af rundens stærkeste præstationer kom fra Dortmunds 21-årige højreback Achraf Hakimi, der krydrede en formidabel præstation med to kasser i Dortmunds vilde comeback mod Inter, hvor tyskerne vandt 3-2, efter at have været bagud med 2-0.

Venstre midtbanespiller: Kai Havertz, Bayer Leverkusen
Det 20-årige supertalent var blandt Leverkusens bedste, da Atlético Madrid blev sendt hjem med et 2-1-nederlag i baggagen.

Central midtbanespiller: Federico Valverde, Real Madrid
Den 21-årige uruguayaner har slået igennem i denne sæson, og viste i onsdagens 6-0-sejr over Galatasaray, hvorfor Real Madrid måske ender med at droppe et køb af Christian Eriksen.

Højre midtbanespiller: Julian Brandt, Dortmund
Dortmund var på vej ud af Champions League tirsdag aften, da tyskerne var bagud med 2-0 mod Inter ved pausen. Favres tropper vendte dog kampen og vandt 3-2, blandt andet takket være en scoring af nyindkøbet af Julian Brandt, der forbedrede sig voldsomt i anden halvleg.

Venstre angriber: Quincy Promes, Ajax
Ajax-nyindkøbet var arkitekten bag hollændernes første mål mod Chelsea, inden han senere headede 2-1-målet i netmaskerne.

Central angriber: Karim Benzema, Real Madrid
Den franske veteran indgik godt i kombinationsspillet i Real Madrids nedsabling af Galatasaray, og krydrede desuden indsatsen med to scoringer.

Højre angriber: Rodrygo, Real Madrid
Den 18-årige brasilianer har allerede vist sig som et yderst lovende talent. Allerede efter syv minutter havde Rodrygo således nettet to gange, og teenageren lukkede i slutminutterne målfesten med sin 6-0-scoring.  

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...