• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Slavia sparede ni og viste skarphed forud for skæbneopgøret mod FCM

Foto: Getty Images

Med to mål fra Ondrej Kudela og en enkelt fra Lukas Provod vandt Slavia Prag med 3-0 over Slovacko i den tjekkiske liga.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland tog en 1-0-sejr lørdag aften over Randers, som giver dem et nogenlunde rygstød frem mod onsdagens kamp mod Slavia Prag, som er den sidste forhindring i forbindelse med at komme i Champions League-gruppespillet.

Midtjydernes tjekkiske modstander var også i kamp lørdag, hvor de stod overfor Slovacko på hjemmebane, hvor Prag-mandskabet havde valgt at rotere ni spillere.

Læs også:Sviatchenko ser frem mod Slavia-kampen: Vi skal gøre det denne gang

Her snuppede Slavia Prag en sejr på 2-0, hvor det var midterforsvareren Ondrej Kudela, som kom på scoringslisten. Første gang var det på et straffespark efter bare to minutter af opgøret, hvor han sparkede bolden sikkert ind i højre side af målet.

Efter en halv times spil var han farlig efter et hjørnespark, hvor Slavacko i første omgang var kommet først på indlægget og headet bolden ud i kanten af feltet. Men her dukkede Kudela op og flugtede kuglen i mål til 2-0.

Læs også:Hurtig Kraev-kasse var nok for FCM: Sender tre point til heden

I overtiden lukkede og slukkede Slavia Prag kampen med en scoring fra Lukas Provod, som spillede de sidste tyve minutter mod FC Midtjylland.

Kampen var sådan set ganske tæt, når man ser på statistikkerne med stort set lige boldbesiddelse og skud, men det endte altså med en Slavia-sejr, som nu har vundet fem ud af fire kampe - og spillet én uafgjort i den tjekkiske liga i denne sæson. 

Opgøret mod FC Midtjylland spilles onsdag aften klokken 21, og det er et opgør, som sendes direkte på TV3+.

Læs også:Jesper Hansen efter sejren over Randers: Marginalerne var på vores side

Læs også:UEFA Youth League dropper gruppespillet og starter sent

Læs også:Vibe utilfreds med spilletiden i FCM: Er dygtig nok til at spille

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...