• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Top 10: De dyreste trupper i europæisk fodbold

England har førstepladsen, mens de to spanske mastodonter følger efter på toppen af listen.

Af tipsbladet.dk

Nogle folk vil måske sige, at penge ikke er alt i fodbold, men når man ser på, hvilke hold, der ifølge anerkendte Transfermakt er de mest værdifulde, så tegner der sig et andet billede.

Her fremgår det i den samlede værdi af alle spilleres værdi lagt sammen, at der er tale om topklubber over hele linjen, som enten er forsvarende mestre eller vicemestre i en af de fem største, europæiske ligaer - eller også nåede de langt i den seneste sæsons Champions League eller Europa League.

Det gælder dog ikke Real Madrid, der i stedet kan se tilbage på tre Champions League-triumfer i træk forud for den seneste sæson. 

Øverst på listen finder man de engelske mestre fra Manchester City, som også er de eneste, der har fire spillere med en vurdering på 100 millioner euro (746 millioner kroner), da de har Bernardo Silva, Sané, De Bruyne og Sterling i truppen.

På andenpladsen er førnævnte Real Madrid, som også har forstærket sig markant denne sommer, og de er muligvis ikke engang færdige med at købe ind. Her har man blandt andet hentet Eden Hazard til klubben, som giver en værdiindsprøjtning på 1,12 milliarder kroner.

Listen er som følger:

1. Manchester City 9,4 milliarder kroner.
2. Real Madrid 9,2 milliarder kroner
3. Barcelona 8,3 millarder kroner
4. Liverpool 8,1 milliarder kroner
5. Tottenham 7,1 milliarder kroner
6. Paris Saint Germain 7,07 milliarder kroner
7. Atletico Madrid 7,07 millarder kroner
8. Juventus 6,5 milliarder kroner
9. Chelsea 6,4 milliarder kroner
10. Bayern München 5,6 milliarder kroner

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...