Video : Tipsbladet
Champions League

Vildt drama: Atletico Madrid sender Inter ud

Efter en velspillet og tempofyldt kamp er Atlético Madrid kvartfinaleklar efter et straffedrama mod Inter.

Det så længe ud til, at Inter var på kurs mod videre avancement i Champions League, men en sen scoring fra Atlético Madrids Memphis Depay sendte kampen i forlænget spilletid, og i straffesparkskonkurrencen var spanierne skarpest.

2-1 endte kampen til Atlético i ordinær spilletid, dermed var der udlignet i den 1-0-føring som Inter havde taget med fra det første opgør.

Den forlængede spilletid endte målløs, og fra de 11 meter leverede Inter flere elendige spark.

Blot to af holdets fem spark scorede italienerne på, og dermed var Atléticos tre scoringer nok til avancement til kvartfinalerne.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen og spillede med et offensivt mindset fra start.

Atlético skabte flere fine muligheder for en tidlig scoring, men Yann Sommer i Inter-målet leverede et par gode aktioner mellem stængerne.

Efter den gode Atlético-start overtog Inter langsomt styringen i opgøret.

Det var tydeligt, at begge hold var skarpt indstillet på hinanden, men det låste ikke opgøret, der både var tempofyldt og velspillet.

Efter lidt mere end en halv time fik Inter hul på bylden, da Federico Dimarco afsluttede et flot angreb og sparkede bolden ind bag Jan Oblak i Atlético-målet.

Den italienske glæde varede dog kort. Blot minuttet efter svarede Atlético igen, da Antonio Griezmann udnyttede en stor forsvarsfejl fra Benjamin Pavard og bragte balance i regnskabet.

Det skabte momentum til Atlético, der pressede på og skabte chancer for et føringsmål, men Yann Sommer diskede på ny op med flere gode redninger.

Som kampen skred frem, var det tydeligt, at Inter kunne nøjes med 1-1 for videre avancement.

Italienerne trak sig længere tilbage på banen og gjorde defensiven mere kompakt.

Fem minutter før tid kom Atlético så tæt på en udligning, som man kan, da indskiftede Memphis Depay bragede bolden på indersiden af Inter-stolpen.

Minuttet senere var der gevinst for hjemmeholdet.

Igen var det med hollandske Depay i hovedrollen. 30-årige Depay modtog bolden i feltet, vendte rundt på førsteberøringen og sparkede den hårdt i netmaskerne.

I den ordinære spilletids sidste minut burde Rodrigo Riquelme have sendt Atlético i kvartfinalen, men spanieren missede på det skammeligste en helt fri chance i det italienske felt.

Den forlængede spilletid fortsatte i samme høje tempo, som tilfældet havde været i de første 90 minutter.

Begge hold havde også chancer for at afgøre det, men skarpheden manglede, og så skulle tingene afgøres fra straffesparkpletten, hvor hjemmeholdets Jan Oblak blev helten.