• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Vinder ikke CL: Jeg ville hade at være Pochettino

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har en stjernebesat trup, men pariserne kommer ikke til at vinde Champions League i denne sæson. Sådan lyder det nu fra Steve McManaman.

Af gram

Superstjerner mangler de ikke, men har Paris Saint-Germain balancen og mentaliteten, der skal til at vinde Champions League i denne sæson?

Det er det helt store spørgsmål, efter at pariserne denne sommer hentede Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi og Georginio Wijnaldum. Og ifølge den tidligere Real Madrid- og Liverpool-stjerne Steve McManaman bliver opgaven bestemt ikke nem for Mauricio Pochettino. 

- Vi ønsker alle at have 30 superstjerner i vores trup, men man er nødt til at spørge sig selv, hvordan Pochettino skal holde hele den gruppe tilfreds. Jeg ville hade at være i hans sted, hvor jeg skulle stå og forklare Angel Di Maria, hvorfor han ikke er på holdet i denne uge, fordi jeg skal have plads til Messi, Neymar, Mbappé, Wijnaldum og alle de andre, lyder det således, ifølge BT Sport, fra Steve McManaman. 

- Det kommer til at blive en helvedes opgave at prøve at få plads til dem alle og gøre dem alle glade. Jeg vil udpege City, Chelsea, Liverpool og Bayern München som favoritterne i Champions League i denne sæson. Og PSG hører også til helt deroppe af, på grund af de spillere, de har. 

- Jeg kan dog ikke se dem vinde turneringen, for de kan ikke finde ud af forsvare sig ordentligt. Og efter at have set dem spille, så er jeg ikke engang sikker på, at de har den store lyst til at forsøge at forsvare sig ordentligt. 

- Lige så meget, som jeg elsker Pochettino, så bliver det svært for ham at få sit hold til at løbe, kæmpe og arbejde hårdt for at generobre bolden som en samlet enhed, når de ikke har bolden. 

- Jeg har set begge sider af PSG i de seneste år. Jeg var til stede, da de bankede Barcelona med 4-0, men også da de tabte returkampen med 6-1. Og jeg kan bare ikke se, at de får styr på balancen. Jeg kan bare ikke se for mig, at de fravælger en af de store stjerner, hvis der er en kamp, hvor de måske skal forsvare en snæver føring og har brug for mere ballast. Hvordan fortæller du en af deres superstjerner, at de må sidde på bænken i en kvartfinale eller semifinale i Champions League?

Paris Saint-Germain indleder i aften Champions League-gruppespillet med en udekamp mod Club Brugge. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.